Select Page

Avantajele companiei noastre

Castigul este tot timpul impartit la doi – VIP Concept si clientii nostri. Ce iti punem la dispozitie?

Soferi dedicati

Este important sa ai incredere in oamenii care te conduc la destinatie. Soferii pe care ne bazam au o vasta experienta profesionala, sunt instruiti periodic cu privire la schimbarile legislatiei rutiere. Atestatul medical, cel psihologic si cel profesional sunt conditii subintelese profesiei, si exigente de la care nu ne abatem.

Autovehicule moderne

Stim ca la drum lung iti place sa asculti muzica preferata. Ce-i drept, astfel timpul trece mai repede. Masinile ART sunt dotate cu sistem audio Hi-Fi performant, scaune confortabile tip turism, sistem de incalzire auxiliar tip webasto si aer conditionat.

Capacitate de locuri variata

Gasim locuri si pentru echipele numeroase. Deplasarile in teambuilding-uri nu au fost nicicand mai confortabile distractive. Dispunem de autovehicule cu o capacitate mica, pentru calatorii de business de pana la 9 persoane, dar si de un numar mai mare de autobuze de pana la 50 de calatori.

Ajutorul de nadejde. Autoturismele ART

Ne ducem clientii in siguranta, dar si in confortul de care au nevoie. VIP Concept a achizitionat autocare marca Setra si marca Bova cu toaleta. Pentru calatorii business cu 24 de calatori oferim autocarul Otokar Navigo ce dispune de statie cu microfon pentru anunturile importante sau… micile concursuri de karaoke. Autocarele Isuzu au 30 de locuri, insa sunt potrivite pentru calatoriile pe distante scurte si medii. Indiferent ca vorbim despre deplasari ale companiilor sau personale, acestea vor fi cu siguranta memorabile.

Niste prieteni de nadejde, Mercedes A class, E class, V class si Vito, un Skoda superb si un Volkswagen abia asteapta sa-si puna serviciile in slujba oricarui client interesat de inchirierea unei masini cu 9 locuri.

Echipamentul de transport este nou, curat si intr-o stare impecabila de functionare.